Operatorul de servicii medicale private MedLife a inchiriat o cladire birouri cu o suprafata de 3.000 mp, amplasata pe Calea Victoriei. Cladirea apartine grupului Rompetrol si a fost sediul acestuia in ultimii ani.
MedLife a inchiriat integral cladirea amplasata de Calea Victoriei nr. 222, cu o suprafata de 3.000 mp de birouri, desfasurata pe zece etaje, a anuntat consultantul imobiliar CBRE, care a intermediat tranzactia.

La primele etaje ale cladirii urmeaza sa se deschida o clinica de Medicina Muncii, iar celalalte etaje sunt destinate birourilor administrative. Suprafata inchiriata depaseste cu 1.800 mp sediul anterior din zona Aviatorilor.

Anterior, cladirea a fost ocupata de grupul Rompetrol, care s-a mutat anul trecut in turnurile City Gate, de la Piata Presei, ramand insa proprietarul imobilului din Calea Victoriei. Mutarea Rompetrol a fost intermediata tot de CBRE.

In plus, in turnurile de la Piata Presei, MedLife a anuntat in urma cu un an ca va deschide o clinica si o farmacie. La acea vreme, MedLife a inchiriat o 1.200 mp de birouri in cladirea Porumbaru BC, la care a renuntat acum pentru a se muta in Piata Victoriei.

MedLife a raportat in 2010 afaceri in crestere cu 27%, pana la 33,02 milioane de euro si un profit de circa 2,76 milioane de euro, mai mare cu 11,76% fata de cel din 2009.

In ultimii ani, clinicile medicale private au devenit jucatori activi pe piata spatiilor de birouri. Cea mai mare tranzactie de inchiriere din acest an a fost incheiata de operatorul Premia Med, care va ocupa o suprafata de 27.500 in cladirea North Point (zona DN1), tranzactiia fiind intermediata de Colliers.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri