MedLife a inchiriat integral cladirea amplasata de Calea Victoriei nr. 222, cu o suprafata de 3.000 mp de birouri, desfasurata pe zece etaje, a anuntat consultantul imobiliar CBRE, care a intermediat tranzactia.

La primele etaje ale cladirii urmeaza sa se deschida o clinica de Medicina Muncii, iar celalalte etaje sunt destinate birourilor administrative. Suprafata inchiriata depaseste cu 1.800 mp sediul anterior din zona Aviatorilor.

Anterior, cladirea a fost ocupata de grupul Rompetrol, care s-a mutat anul trecut in turnurile City Gate, de la Piata Presei, ramand insa proprietarul imobilului din Calea Victoriei. Mutarea Rompetrol a fost intermediata tot de CBRE.

Citeste si:

In plus, in turnurile de la Piata Presei, MedLife a anuntat in urma cu un an ca va deschide o clinica si o farmacie. La acea vreme, MedLife a inchiriat o 1.200 mp de birouri in cladirea Porumbaru BC, la care a renuntat acum pentru a se muta in Piata Victoriei.

MedLife a raportat in 2010 afaceri in crestere cu 27%, pana la 33,02 milioane de euro si un profit de circa 2,76 milioane de euro, mai mare cu 11,76% fata de cel din 2009.

In ultimii ani, clinicile medicale private au devenit jucatori activi pe piata spatiilor de birouri. Cea mai mare tranzactie de inchiriere din acest an a fost incheiata de operatorul Premia Med, care va ocupa o suprafata de 27.500 in cladirea North Point (zona DN1), tranzactiia fiind intermediata de Colliers.