Grupul Westfield a inaugurat cel mai ambitios proiect in estul Londrei. Centrul comercial Westfield Stratford City va reprezenta poarta de acces a complexului sportiv unde se vor disputa Jocurile Olimpice din 2012 fiind totodata cel mai mare centru comercial din Europa, informeaza europe-re.com
Proiectul, care se intinde pe o suprafata de aproximativ 176.500 mp, marcheaza urmatorul nivel in dezvoltarea proiectelor de retail si petrecere a timpului liber din Marea Britanie, fiind situat intr-o zona cu peste 4 milioane de locuitori.

Centrul comercial va fi detinut de grupul Westfield, care detine 50% din mall, si APG din Olanda si CPP Investment Board, care detin cealalta jumatate.

Cu 250 de magazine si 70 de localuri unde se poate lua masa, complexul comercial Westfield va crea un nou stil de viata in estul Londrei, Strafford City cuprinzand alte trei hoteluri si 12.000 mp de birouri.

Printre retailerii prezenti in Westfield Stratford City se numara: Apple, Forever 21, GAP, Hollister, Gilly Hicks and Urban Outfitters , All Saints, Boots, Monsoon, New Look, Primark, River Island, Superdry and Topshop, Cos, H&M, Hugo Boss, Prada, The Sting si Zara.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri