Fondul de investitii Chayton Capital, proprietarul parcului de birouri Swan Office & Tehnology Park din Pipera, se afla in prezent in proces de achizitie a unui proiect imobiliar, aflat in afara Bucurestiului, a declarat David Allen, partener in cadrul fondului.

Chayton Capital a inaugurat ieri parcul de afaceri Swan Office & Tehnology Park, printre primii chiriasi numarandu-se retailerii Flanco si eMag. Pe langa proiectul din Pipera, fondul de investitii, mai detine terenuri in Constanta, Tulcea si Oradea, iar in prezent se afla in proces de achizitie a unui proiect imobiliar.

"Chiar acum suntem pe punctul de a cumpara un proiect imobiliar, in afara Bucurestiului, chiar in afara Romaniei. Negociem de zece luni. Nu este nici retail, nici cladire de birouri", a declarat David Allen, partener in cadrul Chayton Capital, refuzand sa dea mai multe detalii. El a spus insa ca "nu este vorba de un proiect cu probleme".

Desi spune ca nu intentioneaza sa cumpere un centru comercial, Allen recunoaste ca s-a uitat cu interes la City Mall, proiectul din sudul Bucurestiului aflat in faliment.

"Ne-am uitat si noi, ca si alti 100 de investitori, la City Mall. Poate fi un proiect bun, daca ii se vor face anumite modificari", a spus oficialul Chayton Capital.

Pe piata locala, Chayton Capital este cunoscut pentru parcul de afaceri Swan Office & Tehnology Park, care are o suprafata de 29.000 mp si a necesitat o investitie de circa 50 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
JLL preia in administrare Swan Office Park