Dezvoltatorul Impact, cunoscut pentru proiectul rezidential Greenfield, amplasat in apropiere de Gradina Zoologica din Bucuresti, vrea sa inchirize garsoniere studentilor pentru suma de 250 euro/luna.
Impact vrea sa inchirieze garsoniere cu loc de parcare inclus in proiectul Greenfield din Pipera, pentru 250 de euro pe luna. “Pretul este cu aproape 50% mai scazut decat pretul mediu pe Bucuresti si cu 67 % mai scazut decat pretul mediu al zonei Baneasa in care este situat ansamblul”, sustine dezvoltatorul.

Studentii pot beneficia preturile preferentiale prin programul Greenfield Gaudeamus, disponibil incepand cu luna septembrie pentru toti studentii si masteranzii universitatilor de stat sau particulare din Bucuresti, indiferent de forma de invatamant pe care o urmeaza.

Pentru a putea fi eligibili, tinerii care doresc sa inchirieze sau sa achizitioneze un apartament prin programul Greenfield Gaudeamus trebuie sa se prezinte cu actul de identitate, adeverinta de student/masterand si carnetul de student vizat la zi.

Greenfield cuprinde atat vile insiruite, cat si blocuri cu doua si trei etaje. Proiectul mai include locuri de joaca pentru copii, scoala privata Little London cu clasele I - VIII, sala de fitness, restaurant cu terasa, bacania Mic.ro, minimagazin alimentar, un bancomat si un cabinet de acupunctura.

Cel mai mare actionar al companiei Impact SA este Dan Ioan Popp, presedintele Consiliului de Administratie si directorul general, care controleaza 18,06% din titluri, iar Carmen Sandulescu detine 11,6% din actiuni. In actionariat se regaseste si un fond de investitii administrat de Franklin Templeton, respectiv Templeton GIT Emerging Markets, care are 6% din titluri.

Ce parere aveti? Ati plati 250 euro/luna pentru o garsoniera in Pipera?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri