Noua companie, Capital Property Advisors, ii are ca actionari pe Doru Lionachescu, Andrei Diaconescu, Victor Capitanu, Victor Busila si Radu Lucianu si a fost infiintata in la inceputul verii, dupa plecarea lui Lucianu de la conducerea CBRE Romania.

Capital Property Advisors are in prezent noua angajati, dintre care opt au lucrat anterior la CBRE, si va oferi servicii de investitii, consultanta si brokeraj imobiliar.

“Lucram la mai multe tranzactii si speram ca pana la sfarsitul anului sa incheiem doua dintre acestea. O prima tranzactie o vom anuntat cel tarziu la inceputul lunii noiembrie, iar pe cea de-a doua, pana in luna decembrie. Valoare cumulata a celor doua deal-uri se apropie de 50 de milioane de euro”, a declarat Radu Lucianu (foto).

Citeste si:

Radu Lucianu a plecat de la conducerea CB Richard Ellis Romania in luna aprilie, functia sa fiind preluata de Razvan Iorgu.

Capital Partners a fost una dintre companiile care au intermediat, in 2008, vanzarea companiei Eurisko catre CB Richard Ellis, pentru suma circa 35 milioane de dolari (24 milioane de euro). Lucianu a fost unul dintre actionarii companiei Eurisko, infiintata in 1997 si a condus operatiunile din Romania ale CBRE de la achizitia firmei.