Retailerul francez Carrefour va inaugura in urmatoarele luni un supermarket la parterul centrului comercial Iulius Mall din Iasi, in spatiul ocupat anterior de G'market.

Supermarketul Carrefour va avea o suprafata de peste 850 mp si aproximativ 5.000 de produse, inaugurarea magazinului fiind planificata in urmatoarele luni.

Anterior, la parterul mall-ului a functionat o unitate G’market pentru o perioada de peste zece ani, insa contractul a expirat si a fost reziliat. Pe piata din Iasi, Carrefour mai este prezent cu doua hipermarketuri in parcurile de retail Felicia si ERA.

In prezent, in Romania, retailerul francez opereaza 23 de hipermarketuri si 38 de supermarketuri.

Grupul belgian Delhaize, proprietarul Mega Image, se afla in negocieri avansate pentru preluarea magazinelor G'market pe care compania turca Anchor Group le detine in Romania.

Iulius Mall Iasi este primul centrul comercial inaugurat de omul de afaceri Iulian Dascalu, considerat cel mai mare proprietar de mall-uri. Proiectul a fost deschis in anul 2000, dupa o investitie de 23 de milioane de euro si are o suprafata inchiriabila de 24.000 mp.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
NEPI Rockcastle investeste 70 mil. euro in noul mall din Targu Mures