Omul de afaceri Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de spatii de birouri, a investit inca 20 de milioane de euro intr-o cladire cu 275 de locuinte destinate inchirierii pentru studenti, 70% dintre locuite fiind deja inchiriate.
Genesis Development, compania detinuta de Liviu Tudor, va dezvolta inca o cladire in complexul studentesc privat West Gate Studios, amplasat in cartierul Militari din vestul Bucurestiului, in apropiere de statia de metrou Preciziei. Cladirea cuprinde 275 de garsoniere si apartamente si a necesitat o investitie de 20 de milioane de euro.

West Gate Studios totalizeaza 650 de unitati rezidentiale de inchiriat, complet mobilate si utilate, chiriile pornind de la 75 euro/luna de persoana plus utilitati. Investitia totala este estimata la aproximativ 40 milioane euro, iar pentru imobilul nou lansat compania a investit aproape 20 milioane euro, in aceasta evaluare fiind cuprins si pretul terenului.

“Piata locuintelor destinate inchiririi este una cu potential,si ne-am indreptat in aceasta directie prin dezvoltarea primului complex studentesc privat din Romania, proiect conceput in 2006 si lansat in 2008, pe care vom continua sa il extindem in functie de cerere,” a declarat Rob Stewart, presedintele Genesis Development.

In prezent, cladirea A1 cu 375 de locuinte este inchiriata in proportie de 100%, iar noua cladire B1 in proportie de 70%, potrivit oficialilor Genesis.

Cat costa cazarea intr-un camin studentesc privat


In functie de suprafata locuintei, precum si de avansul platit la inchiriere, preturile pornesc de la 75 de euro/persoana/luna, fara a fi incluse intretinerea lunara si pretul utilitatilor contorizate individual.

1. Ce parere ai despre caminele studentesti private?




Astfel, pentru garsoniere de Tip 1 (25 metri patrati, plus balcon) pretul standard este de 75 de euro/persoana/luna, iar pentru cea de Tip 2 (35 de metri patrati, plus balcon) chiria porneste de la 95 de euro/persoana/luna.

Pentru apartamente cu doua camere, 70 de mp plus balcon, chiria ajunge la 350 de euro/persoana/luna. Toate camerele sunt mobilate si utilate cu aer conditionat, televizor, cuptor cu microunde, plita electrica, frigider si masina de spalat.

Campusul beneficiaza si de facilitati precum spatii de parcare, paza permanenta, acces la internet, TV prin cablu si teren de tenis.

Genesis Development mai detine doua parcuri de birouri in Bucuresti: Novo Park, localizat in nordul capitalei, in zona Pipera, care acopera o arie de peste 70.000 mp inchiriabili, si West Gate, localizat in zona Militari, care ofera 60.000 mp de spatii de inchiriat.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri