Noul sediu are o suprafata totala de 311 mp si se aflat la etajul al saptelea al cladirii Art Business Center, fostul sediu al bancii Volksbank, din zona Piata Victoriei.

“Noul sediu permite o mai buna organizare inter-departamentala si conditii superioare de confort pentru angajati: lumina naturala in toate birourile, climatizare centralizata, infrastructura IT si acces facil la mijloace de transport in comun.“, a declarat Anca Pauna,senior broker office agency in cadrul CBRE Romania.

Noul sediu beneficiaza de un spatiu adecvat, atat pentru organizarea sedintelor de tranzactionare si a intalnirilor de afaceri, cat si pentru organizarea celorlalte activitati specifice unei burse de marfuri (back-office, seminarii si conferinte de presa).

Citeste si:

“O particularitate a acestui an pe piata de birouri din Bucuresti este reprezentata de diminuarea semnificativa a contractelor de renegociere si prelungire de contract, majoritatea tranzactiilor din acest semestru fiind reprezentata de contracte de inchiriere. Dintre acestea, observam foarte putine new entry-uri, ponderea cea mai mare avand-o relocarile“, adauga reprezentatul CBRE.

Bursa Romana de Marfuri este o companie privata de interes public, infiintata in noiembrie 1992, prima sedinta de tranzactionare avand loc in data de 10 decembrie 1992. In prezent, BRM a dezvoltat, in acord cu prevederile Legii nr. 357/2005, mai multe tipuri de piete de interes public, activitatea principala fiind axata pe Piata la disponibil si Piata licitatiilor.