Bursa Romana de Marfuri a inchiriat un etaj intr-o cladire amplasata pe bulevardul Buzesti 50-52, in apropiere de Piata Victoriei, dupa ce, timp de 19 ani, operatorul de piata a avut sediul in Casa Presei Libere, a anuntat CBRE Romania, intermediarul tranzactiei.
Noul sediu are o suprafata totala de 311 mp si se aflat la etajul al saptelea al cladirii Art Business Center, fostul sediu al bancii Volksbank, din zona Piata Victoriei.

“Noul sediu permite o mai buna organizare inter-departamentala si conditii superioare de confort pentru angajati: lumina naturala in toate birourile, climatizare centralizata, infrastructura IT si acces facil la mijloace de transport in comun.“, a declarat Anca Pauna,senior broker office agency in cadrul CBRE Romania.

Noul sediu beneficiaza de un spatiu adecvat, atat pentru organizarea sedintelor de tranzactionare si a intalnirilor de afaceri, cat si pentru organizarea celorlalte activitati specifice unei burse de marfuri (back-office, seminarii si conferinte de presa).

“O particularitate a acestui an pe piata de birouri din Bucuresti este reprezentata de diminuarea semnificativa a contractelor de renegociere si prelungire de contract, majoritatea tranzactiilor din acest semestru fiind reprezentata de contracte de inchiriere. Dintre acestea, observam foarte putine new entry-uri, ponderea cea mai mare avand-o relocarile“, adauga reprezentatul CBRE.

Bursa Romana de Marfuri este o companie privata de interes public, infiintata in noiembrie 1992, prima sedinta de tranzactionare avand loc in data de 10 decembrie 1992. In prezent, BRM a dezvoltat, in acord cu prevederile Legii nr. 357/2005, mai multe tipuri de piete de interes public, activitatea principala fiind axata pe Piata la disponibil si Piata licitatiilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri