Compania farmaceutica Pfizer confirma inchirierea unei suprafete de peste 2.000 mp de birouri in cladirea Platinum Business & Convention Center, dezvoltata de Willbrook International pe DN1. Wall-Street.ro a scris despre aceasta tranzactie in urma cu patru luni.
Birourile Pfizer Romania vor ocupa aproximativ 2.200 metri patrati, din totalul de 37.000 de metri patrati inchiriabili, de birouri clasa AAA, a anuntat dezvoltatorul Willbrook International.

Cladirea a fost dezvoltata de compania britanica Willbrook International in urma unei investitii de aproximativ 100 de milioane euro. Pe piata locala, dezvoltatorul mai este prezent prin proiectul rezidential Oxford Gardens si cladirea de birouri Cathedral Plaza.

Un alt chirias al proiectului este Realitatea Media, compania care detine posturile de televiziune Realitatea TV si The Money Chanel si cele de radio Realitatea FM si Guerrilla. Realitatea Media a anuntat in luna august se muta din sediul de la Casa Presei in centrul de birouri Platinum Business & Convention Center.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri