Dezvoltatorul Opus Land Development va livra in luna noiembrie 103 noi locuinte, ca parte a fazei a doua a proiectului rezidential Cosmopolis, amplasat in comuna Stefanestii de Jos. Pana in prezent, au fost vandute circa 45% din unitati.

„Cele 103 unitati rezidentiale au fost vandute in proportie de 45%. Media lunara de vanzare pe durata verii a fost de sapte unitati, iar odata cu inceperea toamnei si finalizarea concediilor estimam o crestere a acestei rate”, a declarat Ahmet Buyukhanli, actionarul majoritar al Opus Land Development.

In total, vor fi livrate patru blocuri cu 95 de apartamente si opt vile. Vilele insiruite din Cosmopolis au trei camere, dispuse pe parter si etaj, iar pretul unei locuinte este de 90.000 euro plus 5% TVA.

Preturile locuintelor din Cosmoplis sunt de 38.000 euro plus 5% TVA pentru garsoniere, 56.00 euro plus 5% TVA pentru apartamente cu doua camere si 62.000 euro plus 5% TVA pentru cele cu trei camere.

Investitia totala estimata pentru acest proiect, care are ca data finala de executie anul 2014, este de circa 700 milioane euro. In septembrie 2008, GarantiBank a extins cu 20 milioane euro linia de creditare pentru primele doua faze ale Cosmopolis, pana la 50 milioane euro.


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Extinderea TVA-ului de 5% la locuinte, o gura de oxigen?