Dezvoltatorul Iulius Group a incheiat un parteneriat un parteneriat cu compania Genco Trade, parte a holdingului elen Fourlis Group, pentru deschiderea magazinelor New Look si Intersport in proiectul mixt Palas din centrul Iasiului.
Retailerul britanic de fashion New Look va ocupa o suprafata de aproximativ 500 mp in Palas Mall, acesta fiind primul magazin din nord-estul Romaniei.

Magazinul brandului de articole sportive Intersport se va intinde peo suprafata de aproximativ 880 mp. In reteaua de mall-uri Iulius, Intersport este prezent la Timisoara si Suceava.

Palas Mall va avea o suprafata inchiriabila de 47.800 mp si va cuprinde 118 magazine, printre chiriasii anuntati numarandu-se H&M, Tommy Hilfiger, Stefanel, New Yorker, C&A, L’Occitane, Auchan si KFC Drive Thru. Reteaua Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, iar in prezent detine patru mall-uri in Iasi, Timisoara, Suceava si Cluj-Napoca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri