A inceput targul imobiliar Expo Real. Vezi cine participa din Romania

Cea de-a paisprezecea editie a targului de investitii imobiliare Expo Real se desfasoara intre 4 si 6 octombrie la Munchen, in Germania. Romania este prezenta prin trei companii expozante si 19 vizitatori.

Doar trei companii din Romania vor avea propriul stand la targul Expo Real din Germania: doua sunt din Cluj-Napoca, respectiv Lupp Projekt Transilvania si La Donna Imobile, si una este din Harghita, Consulting 4 You.

Lista vizitatorilor este ceva mai lunga si include 19 manageri din randul dezvoltatorilor (Argo, Oasis), din randul consultantilor (Capital Property Advisors, DTZ Echinox, More Real Estate Services), ai administratorilor de cladiri (MT&T) si ai avocatilor (Wolf Theiss si Tuca Zbarcea & Asociatii.

Pretul unui bilet de intrare la targ porneste de la 85 euro pentru studenti si ajunge la 385 euro pentru cele trei zile ale evenimentului.

Pe lista expozantilor se afla si cateva state care au propriul stand: Austria, Franta, Luxembourg, Olanda, Spania, Elvetia si Statele Unite. Romania urma sa aiba si ea propriul stand, potrivit Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana, insa acest plan nu s-a concretizat intrucat numarul celor interesati a fost foarte scazut.

Targul Expo Real 2011 reuneste in total 1.610 expozanti din 34 de tari si se desfasoara intr-un spatiu de 64.000 mp, in in centrul expozitional Messe Munchen.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri