Cel mai mare proprietar roman de birouri lanseaza cursuri de facility management

RABO (Patronatul Proprietarilor de Cladiri din Romania), fondat de Liviu Tudor in primavara acestui an, va lansa primul program educational de facility management din Romania, pretul cursurilor ajungand la 1.200 euro plus TVA.

Primul program educational de Management al Facilitatilor din Romania va fi organizat in colaborare Insitutul Britanic de Management al Facilitatilor (BIFM), iar participantii vor primi la final o certificare recunoscuta la nivel european.

Programul este structurat sub forma unor module de patru zile, cu maximum 20 de cursanti. Primul curs se va desfasura intre 8-11 noiembrie 2011, la Clubul Diplomatilor din Bucuresti. Inscrierile se pot face accesand sectiunea speciala pe site-ul RABO, iar pretul cursului este de 945 euro plus TVA pentru companiile membre RABO si de 1.200 euro plus TVA pentru non-membri.

“Managerii de Facilitati din Romania lucreaza cu cele mai importante companii multinationale si, prin urmare, intentionam sa uniformizam limbajul tehnic, cunostintele si abilitatile in domeniu, astfel incat clientii nostri sa primeasca servicii la cele mai inalte standarde de calitate”, a declarat Liviu Tudor (foto), presedintele RABO.

Profesia de manager de facilitati nu este certificata in Romania, motiv pentru care RABO Academy vrea sa introduca meseria de manager de facilitati in nomenclatorul de Clasificare a Ocupatiilor .

RABO a fost lansata in luna aprilie de catre Liviu Tudor, in parteneriat cu Iulian Dascalu, proprietarul retelei Iulius Mall, si Ion Tiriac. La acestia, s-a adaugat ulterior dezvoltatorul Willbrook.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri