Cum arata sediul unui administrator de cladiri

Compania de property si facility management Building Support Services (BSS), unul din principalii jucatori din piata de profil, si-a mutat in vara birourile in aceeasi cladire si la acelasi etaj, facand schimb cu consultantul imobiliar CB Richard Ellis Romania.

BSS are sediul in cladirea Europe House din primavara lui 2007. In acest an, in luna iulie, a decis sa faca schimb de spatii cu compania de consultanta imobiliara CBRE, care avea biroul la acelasi etaj al cladirii din Piata Victoriei.

Astfel, suprafata in care isi desfasoara activitatea cei 50 de angajati ai BSS a crescut de la circa 200 mp la 552 mp. “Avantajul principal al sediului este pozitionarea centrala intr-o cladire reprezentativa de birouri”, spune Lucian Anghel (foto), managing partner al companiei BSS.

Biroul lui Lucian Anghel se afla intr-un spatiu vitrat, pe geamuri regasindu-se valorile companiei precum: perseverenta, implicare, perspective, istorie, dedicare si actiune.

In biroul BSS predomina spatiile deschise (70%), spatiile inchise ocupand doar 30% din suprafata. Pe langa birourile angajatilor, sediul companiei mai include trei sali de sedinte, o bucatarie aflata la acelasi etaj si un call center unde sunt primite apelurile din partea clientilor, programul acestuia fiind 24/24. BSS a rezervat si trei locuri de parcare subterane si inca zece in parcarea exterioara pazita.

Cladirea Europe House este unul dintre proiectele administrate de BSS, compania gestionand o suprafata totala de 2,3 milioane mp de spatii de birouri, comerciale, logistice si rezidentiale. Din portofoliul sau mai fac parte: River Place, Victoria Center, AFI Palace Cotroceni, Hornbach, Pipera I si II si Olympia Tower.

Anul trecut, BSS a raportat o cifra de afaceri de 5,38 milioane de euro, clasandu-se pe locul al patrulea in topul celor mai mari companii de peroperty si facility management.

Printre chiriasii cladirii Europe House se mai numara, alaturi de BSS, si companiile: Orange, Alico, BCR Banca pentru Locuinte, White & Case, CA Immo, CBRE si Bristol Myers Squibb. Europe House, cunoscuta ca fiind "cladirea Orange", s-a clasat pe locul noua in topul celor mai bune cladiri de birouri din Bucuresti, realizat de wall-street.ro.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Acțiunile BNET, roller-coaster pe bursă: ce va urma în acest an pentru Bittnet
Setari Cookie-uri