Departamentul de Tenant Representation - ce se ocupa de reprezentare exclusiva a chiriasilor - al companiei imobiliare americane Jones Lang LaSalle a reusit incheierea contractelor de de inchiriere de spatii de birouri pe perioada verii cu Honeywell, Accace, Lenovo, Diaverum si British Petrolium.
Furnizorul de echipamente si sisteme electronice Honeywell a inchiriat prin Jones Lang LaSalle 3.000 mp in cladirea Upground situata in Pipera, urmand strategia de expansiune, compania detinand deja un sediu in zona.

Jones Lang LaSalle a relocat doua companii in cladirea Avantgarde: Accace, consultant in domeniul financiar si Lenovo, actionand in industria IT. Cele doua companii au decis sa profite de conditiile pietei, favorabile chiriasilor, sa isi asigure sedii noi, intr-o cladire ce ofera o vizibilitate mai buna si acces la mijloacele de transport in comun, securizandu-si contracte avantajoase pe o perioada de 5 ani.

Diaverum este al doilea mare operator in domeniul clinicilor de dializa in Europa si este o companie noua intrata pe piata din Romania, deschizandu-si sediul central in cladirea Olympia Tower din Piata Muncii. Compania ales cladirea propusa de Jones Lang LaSalle deoarece corespundea criteriului accesului facil al angajatilor la toate mijloacele de transport in comun precum si al raportului optim calitate/pret conferit de dotarile cladirii.

Jones Lang LaSalle a fost, de asemenea, implicata in renegocierea contractului de inchiriere al gigantului British Petroleum, pentru prelungirea perioadei de ocupare cu inca 5 ani in sediul actual din Forum Business III din zona Unirii, obtinand stimulente si conditii contractuale mult mai bune pentru chirias. In plus, pentru Lenovo si Diaverum, compania Jones Lang LaSalle a realizat si amenajarea spatiilor inchiriate prin implicarea departamentului de Fit-Out.

“Departamentul de Tenant Representation a tranzactionat deja 14.000 mp de la infiintare in 2011, oferind o platforma completa de servicii de intermediere, o putere de negociere crescuta si acces la toate resursele unei corporatii de talia Jones Lang LaSalle. La acest moment suntem angajati de patru mari companii multinationale sa renegociem contractele de inchiriere sau sa le indentificam solutii alternative de relocare. a declarat Lori Collin, directoarea departamentului de Tenant Representation.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri