Compania a fost infiintata de omul de afaceri Radu Georgescu in 2005 si mutarea sediului a venit dupa ce anul trecut grupul sud-african Naspers a achizitionat 83% din Gecad Epayment.

“In primul rand, am cautat o cladire din clasa A, un spatiu central si accesibil pentru ca toti angajatii sa poata ajunge cu usurinta la birou. Ne-am dorit, totodata, sa facilitam intalnirile directe cu clientii nostri si sa le oferim acces mai usor la evenimentele organizate in cadrul companiei”, a declarat in februarie Cristina Vranceanu, specialist in relatii publice si marketing in cadrul integratorului.

Intr-adevar, plasarea sediului permite accesul usor cu mai multe mijloace de transport in comun – metrou precum si mai multe masini ale RATB.


Investitia in amenajarea noului sediu de 400 de metri patrati a fost de peste 100.000 euro, potrivit oficialilor Gecad Epayment.

Citeste si:

In februarie, pentru Epayment lucrau 28 de persoane, numarul lor ridicandu-se la circa 50 in prezent. “In urmatoarele luni vom mai face angajari si probabil vom incetini ritmul cand vom fi 80”, a spus pentru wall-street.ro un reprezentant al companiei.

Proiectul de birouri Opera Center a fost dezvoltat de Portland Trust si cumparat ulterior de fondul austriac de investitii CA IMMO. Cladirea Opera Center I are o suprafata de 11.480 mp si a fost achizitionata in 2003, in timp ce Opera Center II are 3.300 mp si a fost cumparata in anul 2004.

Printre ceilalti chiriasi ai Opera Center se numara companiile Adecco, GlaxoSmithKline, Cushman & Wakefield, Renault si Centrul Medical Unirea.