Sediul Epayment, parte a PayU si cel mai mare procesator local de plati online, este plasat aproape de statia de metrou Eroilor, in Opera Center 2, compania investind in luna februarie 100.000 euro pentru amenajarea birourilor. De atunci, numarul angajatilor s-a dublat, ajungand la 50 de persoane.
Compania a fost infiintata de omul de afaceri Radu Georgescu in 2005 si mutarea sediului a venit dupa ce anul trecut grupul sud-african Naspers a achizitionat 83% din Gecad Epayment.

“In primul rand, am cautat o cladire din clasa A, un spatiu central si accesibil pentru ca toti angajatii sa poata ajunge cu usurinta la birou. Ne-am dorit, totodata, sa facilitam intalnirile directe cu clientii nostri si sa le oferim acces mai usor la evenimentele organizate in cadrul companiei”, a declarat in februarie Cristina Vranceanu, specialist in relatii publice si marketing in cadrul integratorului.

Intr-adevar, plasarea sediului permite accesul usor cu mai multe mijloace de transport in comun – metrou precum si mai multe masini ale RATB.



Investitia in amenajarea noului sediu de 400 de metri patrati a fost de peste 100.000 euro, potrivit oficialilor Gecad Epayment.

In februarie, pentru Epayment lucrau 28 de persoane, numarul lor ridicandu-se la circa 50 in prezent. “In urmatoarele luni vom mai face angajari si probabil vom incetini ritmul cand vom fi 80”, a spus pentru wall-street.ro un reprezentant al companiei.

Proiectul de birouri Opera Center a fost dezvoltat de Portland Trust si cumparat ulterior de fondul austriac de investitii CA IMMO. Cladirea Opera Center I are o suprafata de 11.480 mp si a fost achizitionata in 2003, in timp ce Opera Center II are 3.300 mp si a fost cumparata in anul 2004.

Printre ceilalti chiriasi ai Opera Center se numara companiile Adecco, GlaxoSmithKline, Cushman & Wakefield, Renault si Centrul Medical Unirea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri