GTC deschide la Arad al patrulea mall Galleria

Dezvoltatorul GTC, cunoscut pe piata locala pentru proiectele de birouri Europe House si City Gate, a deschis astazi centrul comercial Galleria Arad, acesta fiind al doilea mall din Arad si cel de-al patrulea proiect din lantul Galleria.

Mall-ul Galleria Arad, amplasat pe strada Aurel Vlaicu, are o suprafata de 33.600 mp, desfasurata pe trei etaje. Ptre chiriasii centrului comercial se afla: Sprider Stores, Sephora, Fox, Levi’s, Kenvelo, Zoo Mania, Daiso Japan, Optinova, Eponge, Calibro, Diverta, Noriel Toys, Leonardo, Jacobs Café, Tina R, Skiny, Gatta, Mondex si Mexton.

In plus, retailerii Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Mango, Terranova, Piazza Italia, Go Sport, Oviesse, Vero Moda, Jack&Jones si Kipling deschid primele lor magazine din orasul Arad.

Centrul comercial include si un hipermarket Cora, cu o suprafata de 9.000 mp, un Cinema City cu opt sali, un magazin Flanco si o sala Pure Fitness, cu o suprafata de 1.400 mp.

Proiectul Galleria Arad este detinut 100% de GTC si a fost finantat de BERD, investitia fiind estimata la 70 milioane de euro. Pe piata locala de retail, GTC a mai deschis centrele comerciale Galleria Buzau, Galleria Suceava si Galleria Piatra Neamt.

In primavara anului trecut, dezvoltatorul Atrium Centers a inaugurat Atrium Center, primul mall din Arad, dupa o investitie de aproape 72 milioane de euro. Printre chiriasii mall-ului se afla C&A, New Yorker, Humanic, Hervis, Deichmann, Kenvelo, Motivi, Orsay, Benetton, B&B, Sephora, Adidas, Altex, Diverta, Reserved si Billa. In plus, H&M a anuntat recent ca va deschide un magazin in Atrium Center.

Pe piata de retail din Arad este prezent si fondul austriac de investitii Immofinanz, care detine parcul comercial Armonia Center.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri