Dezvoltatorul GTC, cunoscut pe piata locala pentru proiectele de birouri Europe House, America House si City Gate, ar putea incepe in urmatoarele sase luni constructia unui complex de birouri in centrul Bucurestiului. Prima cladire va avea o suprafata de 8.000 mp si va necesita o investitie de 14-15 milioane de euro.
GTC are in dezvoltare o cladire de birouri in parteneriat cu omul de afaceri George Copos, a carei finalizare este asteptata la inceputul anului viitor. Proiectul, denumit Ana Tower, este amplasat in apropiere de Crowne Plaza si va avea o suprafata de circa 30.000 mp, desfasurata pe 24 de etaje.

Pe langa acest proiect, GTC isi propuna sa inceapa dezvoltarea unui complex de birouri de clasa A, care va totaliza o suprafata de aproximativ 32.000 mp, desfasurata in patru cladiri de cate 8.000 mp.

"In sase luni am putea incepe dezvoltarea de birouri pe cont propriu, acum lucram la proiectare. Este vorba de un complex cu patru cladiri, pe care le vom dezvolta pe rand. Prima cladire va necesita o investitie de 14-15 milioane de euro", a declarat Shimon Galon (foto), CEO al GTC.

Pana in prezent, nu a fost obtinuta nicio finantare pentru proiectele de birouri in care este implicat GTC, insa pentru Ana Tower se discuta cu doua banci.

"Este pentru prima data dupa multi ani cand pot sa aleg intre doua banci pentru finantare. Nu a fost dificil, suntem doi dezvoltatori cu experienta (GTC si Copos - n.r.), ar fi fost o prostie din partea bancilor sa nu ne dea bani. In plus, la un proiect de birouri banca nu risca nimic; alta este situatia la retail", a afirmat Galon.

Pe piata locala, GTC a mai inaugurat cladirile de birouri America House si Europe House, ambele vandute, si complexul City Gate, din zona Piata Presei, printre chiriasii caruia se numara: Microsoft, Rompetrol, Romtelecom si Millennium Bank.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri