“eMag este in egala masura o companie de tehnologie si una de retail. Simteam nevoia unui sediu care sa ne reprezinte pe deplin si in care sa ne putem dezvolta in continuare”, a declarat Iulian Stanciu, director eMag.

Noul sediu gazduieste 170 din cei 375 de angajati eMag, respectiv echipele din departamentele de IT, marketing, HR, financiar, aprovizionare, vanzari si call center. In spatiul din Grant Mall, care gazduia si operatiunile centrale ale eMag, vor functiona in continuare showroom-ul si centrul de service.

Swan Office & Technology Park este cea mai recenta cladire verde livrata pe piata in 2011. Cladirea a obtinut recent calificativul “Foarte bun” in procesul de certificare BREEAM, cea mai utilizata metoda de evaluare a cladirilor din perspectiva impactului asupra mediului inconjurator.

eMag a incheiat primul semestru din 2011 cu o cifra de afaceri de 62 milioane de euro, in crestere cu 52% fata de aceeasi perioada din 2010. Pentru a doua jumatate a acestui an, eMag isi propune sa isi pastreze dinamica de 50% a afacerilor, ajungand pana la finalul lui 2011 la un rulaj de 150 milioane euro.