Compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania a deschis doua noi sucursale, ambele in Bucuresti, ajungand astfel la o retea de 20 de puncte de lucru – 16 in Capitala si patru in tara.
Noile birouri sunt Coldwell Banker Victoriei, amplasat pe Calea Victoriei, si Coldwell Banker Pipera, amplasat pe Soseaua Bucuresti Nord, in cadrul proiectului Global City. Amplasamentul noilor sucursale a fost ales pentru cresterea acoperirii zonei centrale din Bucuresti si pentru a oferi servicii dedicate potentialilor cumparatori a unei locuinte in zona de nord – Pipera.

„Numarul de tranzactii in primele trei trimestre din 2011 a fost cu apoximativ 15% mai mare comparativ cu perioada similara din 2010. O alta sursa sigura de majorare a activitatii pe segmentul rezidential este reprezentata si de cresterea acoperirii regionale, prin deschiderea de noi sucursale. In plus, o retea cat mai dezvoltata va reprezenta vehiculul optim de vanzare pentru proiectele rezidentiale care vor fi lansate in viitor cat si pentru activele care vor intra in posesia institutiilor finantatoare”, a declarat Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Prin deschiderea celor doua noi puncte de lucru, Coldwell Banker isi atinge obiectivul stabilit pentru acest an pe segmentul rezidential, si anume ajungerea la un numar de 20 de sucursale. Planurile pe termen mediu ale companiei pe acest segment prevad imbunatatirea acoperirii teritoriale prin deschiderea de noi birouri, atat in Bucuresti cat si in principalele orase din tara.

In acest moment sunt disponibile peste 200 de posturi, pe diferite pozitii, in cadrul Coldwell Banker, tinand cont de activitatea companiei pe segmentul rezidential, care contribuie cu peste 30% la venituri, dar si de activitatea si planurile de dezvoltare pe celelalte segmente de baza: property management, administrarea proprietatilor intrate in posesia bancilor si segmentul de retail.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este unul din liderii pietei de consultanta imobiliara din Romania si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind reprezentantul local a uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri