Companiile de consultanta imobiliara Colliers International si DTZ Echinox au fos desemnate agentii de inchiriere pentru centrul comercial Colosseum, amplasat in zona Chitila, proprietarul proiectului renuntand la compania Jones Lang LaSalle, care s-a ocupat anterior de inchirierea Colosseum.
„In momentul de fata, ne pregatim pentru a doua faza a proiectului, mall-ul propriu-zis. Acesta nu va fi doar un alt centru comercial local, ci un lider de piata, cum e centrul Bluewater din Londra”, a declarat Panico Panayi, presedintele companiei Nova Imobiliare, dezvoltatorului Colosseum.

Nova Imobiliare a ales companiile Colliers si DTZ Echinox pentru a inchiria proiectul din Chitila, renuntand la vechii consultantii, Jones Lang LaSalle si King Sturge, care au fuzionat recent.

“Avand in vedere raspandirea populatiei in functie de venituri, nordul ramane pe lista de prioritati a retailerilor. Tinand cont si de ancorele puternice anuntate deja, credem ca proiectul va putea sa atraga un numar semnificativ de vizitatori, ceea ce va ajuta la procesul de dezvoltare a urmatoarelor faze”, a precizat Georgiana Andrei (foto), directorul departamentului de retail al Colliers International.

Prima faza a proiectului Colosseum, parcul de retail, a fost inaugurata in aceasta toamna, odata cu deschiderea primului magazin Leroy Merlin din Romania si a hipermarketului Carrefour.

"Extinderea soselei de centura imbunatateste semnificativ accesibilitatea, ceea ce va permite ca proiectul sa se adreseze unei zone de cuprindere mult mai ample. Suntem in negocieri avansate cu retaileri importanti care valorizeaza aceste atuuri si in curand vom anunta noi chiriasi”, a spus Razvan Sin, seful departamentului de retail al DTZ Echinox.

Constructia mall-ului, care va fi livrat in mai multe faze, va incepe in toamna lui 2012 si va fi finalizata in 2016. Investitia totala in proiectul Colosseum se ridica la 350 de milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri