Companiile de consultanta imobiliara Colliers International si DTZ Echinox au fos desemnate agentii de inchiriere pentru centrul comercial Colosseum, amplasat in zona Chitila, proprietarul proiectului renuntand la compania Jones Lang LaSalle, care s-a ocupat anterior de inchirierea Colosseum.

„In momentul de fata, ne pregatim pentru a doua faza a proiectului, mall-ul propriu-zis. Acesta nu va fi doar un alt centru comercial local, ci un lider de piata, cum e centrul Bluewater din Londra”, a declarat Panico Panayi, presedintele companiei Nova Imobiliare, dezvoltatorului Colosseum.

Nova Imobiliare a ales companiile Colliers si DTZ Echinox pentru a inchiria proiectul din Chitila, renuntand la vechii consultantii, Jones Lang LaSalle si King Sturge, care au fuzionat recent.

“Avand in vedere raspandirea populatiei in functie de venituri, nordul ramane pe lista de prioritati a retailerilor. Tinand cont si de ancorele puternice anuntate deja, credem ca proiectul va putea sa atraga un numar semnificativ de vizitatori, ceea ce va ajuta la procesul de dezvoltare a urmatoarelor faze”, a precizat Georgiana Andrei (foto), directorul departamentului de retail al Colliers International.

Prima faza a proiectului Colosseum, parcul de retail, a fost inaugurata in aceasta toamna, odata cu deschiderea primului magazin Leroy Merlin din Romania si a hipermarketului Carrefour.

"Extinderea soselei de centura imbunatateste semnificativ accesibilitatea, ceea ce va permite ca proiectul sa se adreseze unei zone de cuprindere mult mai ample. Suntem in negocieri avansate cu retaileri importanti care valorizeaza aceste atuuri si in curand vom anunta noi chiriasi”, a spus Razvan Sin, seful departamentului de retail al DTZ Echinox.

Constructia mall-ului, care va fi livrat in mai multe faze, va incepe in toamna lui 2012 si va fi finalizata in 2016. Investitia totala in proiectul Colosseum se ridica la 350 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Centrul comercial Colosseum a obtinut finantare pentru dezvoltare