Volksbank Romania va deschide luna aceasta la Palas Iasi un centru regional, ca parte a unui proiect de imbunatatire a serviciilor pentru clienti si crestere a eficientei activitatii, demarat inca din anul 2010.
Noul centru regional va ingloba operatiuni de backoffice la nivel de regiune si va gazdui peste 15 angajati. Centrul Volksbank ocupa o suprafata de circa 250 mp, fiind situat in United Business Center, componenta office a ansamblului urbanistic Palas.

„Prin deschiderea noului centru regional am descentralizat o mare parte din activitatile de backoffice (vanzari, analiza credite retail si corporate, juridic etc.), ceea ce inseamna ca vom fi capabili sa raspundem mult mai rapid solicitarilor clientilor nostri”, a declarat Cristian Radu, Director of Network Management Division Volksbank Romania.

Volksbank Romania este o banca comerciala care activeaza pe piata romaneasca din luna mai a anului 2000. Principalul actionar al bancii este Volksbank International AG, in majoritate detinut de Österreichische Volksbanken-AG, care reprezinta institutia centrala a unuia dintre cele mai importante grupuri bancare din Austria.

Volksbank Romania se alatura astfel celorlalte mari companii care au deschis sedii la Palas, precum Amazon, Endava, Raiffeisen Bank, Groupama Asigurari, Travel Tech, Bentley Systems si Centrul Medical Arcadia. In prezent, in cladirile office din cadrul ansamblului lucreaza aproximativ 600 de persoane.

Compania Iulius Group dezvolta in centrul Iasului complexul multifunctional Palas, care cuprinde - pe langa componentele de comercial, hotelier, rezidential - si trei cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 20.000 mp inchiriabili, reunite sub denumirea United Business Center.

Iulius Group este cel mai mare dezvoltator si operator autohton de centre comerciale de tip mall.
Compania detine o retea de patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava) si ansamblul urbanistic Palas Iasi. Iulius Business Center a fost prima cladire de birouri clasa A pe care compania a inaugurat-o in anul 2008 in apropierea Iulius Mall Cluj, ocupata integral de trei chiriasi importanti: Genpact, Office Depot si Endava.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri