Millennium a inchis santierul, ca urmare a solicitarii Inspectoratului de Stat in Constructii. S-a dat la o parte organizarea de santier si cladirea se poate vizita, incepand de luni, au declarat reprezentantii dezvoltatorului.

“Urmare fireasca a finalizarii cladirii, Millennium Building Development a procedat la desfiintarea lucrarilor si amenajarilor cu caracter provizoriu aferente organizarii de santier si la readucerea terenului in starea initiala, conformandu-se astfel legii si solicitarii concrete a inspectorilor Inspectoratului de Stat in Constructii, cuprinsa in Procesul verbal de control nr. 2737 din 14.09.2011”, sustin cei de la Cathedral Plaza.

Millennium Building Development sustine ca proiectul, care a presupus o investitie de peste 60 de milioane de euro, a fost finalizat in intregime de mai mult tim", dar "punerea lui cu adevarat in valoare" se putea face numai dupa ridicarea organizarii de santier.

Citeste si:

“Reamintim faptul ca imobilul este intabulat, urmand ca asupra actiunilor ulterioare intabularii facute de catre functionarii Cartii Funciare sa se pronunte instanta, printr-o hotarare definitiva si irevocabila”, au adaugat reprezentatii companiei.

Citeste si Proprietarul Cathedral Plaza: Nu am dat niciun dolar mita, poate de asta s-a ajuns aici.