Millennium Building Development, dezvoltatorul proiectului Cathedral Plaza, amplasat in apropierea Catedralei Sfantul Iosif, a anuntat deschiderea cladirii, care este gata sa primeasca primii chiriasi si poate fi vizitata incepand de luni.

Millennium a inchis santierul, ca urmare a solicitarii Inspectoratului de Stat in Constructii. S-a dat la o parte organizarea de santier si cladirea se poate vizita, incepand de luni, au declarat reprezentantii dezvoltatorului.

“Urmare fireasca a finalizarii cladirii, Millennium Building Development a procedat la desfiintarea lucrarilor si amenajarilor cu caracter provizoriu aferente organizarii de santier si la readucerea terenului in starea initiala, conformandu-se astfel legii si solicitarii concrete a inspectorilor Inspectoratului de Stat in Constructii, cuprinsa in Procesul verbal de control nr. 2737 din 14.09.2011”, sustin cei de la Cathedral Plaza.

Millennium Building Development sustine ca proiectul, care a presupus o investitie de peste 60 de milioane de euro, a fost finalizat in intregime de mai mult tim", dar "punerea lui cu adevarat in valoare" se putea face numai dupa ridicarea organizarii de santier.

“Reamintim faptul ca imobilul este intabulat, urmand ca asupra actiunilor ulterioare intabularii facute de catre functionarii Cartii Funciare sa se pronunte instanta, printr-o hotarare definitiva si irevocabila”, au adaugat reprezentatii companiei.

Citeste si Proprietarul Cathedral Plaza: Nu am dat niciun dolar mita, poate de asta s-a ajuns aici.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si