17 Octombrie 2011

Pulsul pietei imobiliare din tara: Ursus demoleaza fabrica de la Cluj

Afla care au fost cele mai importante stiri despre piata imobiliara din marile orase, in ultima saptamana.

Cluj-Napoca: Ursus pregateste demolarea fabricii

Ursus Breweries pregateste din punct de vedere administrativ terenul pentru etapa postproductie si inca dezafecteaza utilaje, la aproape un an de la anuntul ca fabrica de la Cluj se inchide, scrie Ziua de Cluj.

Reprezentantii companiei sustin ca singurele demersuri privind fosta facilitate de productie vizeaza mutarea unor echipamente si ca nu s-a luat deocamdata o decizie privind destinatia proprietatilor de la Cluj.


Constanta: Mall-ul aduce noi linii de transport in comun

Datorita inaugurarii din data de 28 octombrie a centrului comercial Maritimo Shopping Center, situat pe Aurel Vlaicu, cat si lucrarilor de sistematizare din zona Tom, Carrefour, constantenii vor beneficia de noi linii de transport in comun, dar si de modificari ale aspectelor cu privire la transport, scrie publicatia Replica.

Noul mall, care-si va deschide portile publicului larg la sfarsitul lunii octombrie, va aduce dupa sine doua noi linii de transport in comun, 43M si 101M, si trei linii maxi taxi.


Brasov: Doar 12 apartamente vandute la Targului Imobiliar

Organizatorii Targului Imobiliar Brasov, care a avut loc la finele saptamanii trecute in cadrul Brasov Business Park, au anuntat ca in timpul evenimentului au fost incheiate 12 contracte ferme pentru cumpararea de locuinte, cele mai solicitate fiind apartamentele de doua si trei camere, scrie Buna Ziua Brasov.

Targul Imobiliar Brasov a reunit 12 dezvoltatori cu proiecte in derulare in orasul Brasov.




Citeste si