Expozantii din tiMON au anuntat 76 de contracte de rezervare semnate pe perioada targului si estimeaza ca vor semna alte cateva sute in saptamana care urmeaza, avand in vedere ca s-au anuntat 6.728 de clienti ce vizeaza achizitia imobiliara pana la sfarsitul anului sau in primul trimestru al anului viitor.
Pentru editia cu numarul 20 a targului imobiliar national tIMOn au fost anunate peste 2.000 de vizionari si alte 5000 de vizionari sunt programate in urmatoarea saptamana.

“Cei mai multi vizitatori cauta apartamente cu doua si trei camere, dar exista si multi clienti interesati de apartamentele cu patru camere sau vile. Inclusiv piata imobilelor de lux da semne imbucuratoare”, a declarat directorul tIMOn, Vlad Vlasceanu. [ Vezi cu cat a scazut pretul apartamentelor noi in ultimul an ]

Valceanu estimeaza ca media lunara de vanzari de locuinte in Bucuresti din ultimele 14 luni, de aproximativ 300 de tranzactii, va fi depasita in urmatoarea luna.

In cadrul targului imobiliar, desfasurat intre 13-16 octombrie in Piata Constitutiei, au fost prezente 90% din ofertele de locuinte noi existente in acest momen, in scadere cu 11,5% fata de perioada anului 2010.

In prezent, la nivelului orasului Bucuresti sunt disponibile 9.000 locuinte, potrivit unui studiu realizat de RealTime. In zona de nord se afla cele mai multe locuinte: 2.849. Urmatoarele in clasament sunt zona de est (2.302), zona de vest (1.598), central sudica (1431) si zona centrala (825).

1. Ati fost la targul imobiliar (tIMOn)? Cum vi s-a parut?






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri