Sephora, Motivi si Ecco vin in Palas Iasi

Sephora, Motivi si Ecco se numara printre cei mai noi parteneri ai companiei Iulius Group care vor deschide magazine in ansamblul urbanistic Palas din centrul Iasului. Totodata, Sephora va inaugura in curand un magazin si la Iulius Mall Timisoara, pe o suprafata de 250 mp.

Reprezentanta brandului de cosmetice Sephora va ocupa aproximativ 300 mp. Colectiile de fashion Motivi se vor regasi pe 195 mp, iar retailerul de incaltaminte ECCO se va desfasura pe circa 100 mp. Toate cele trei magazine vor fi situate in Palas Mall.

Magazinul Sephora de la Palas va avea un concept usor modificat fata de primul deschis in Iasi.

Sephora detine mai mult de 1.400 de magazine in 25 de tari din lume si peste 600 in Europa. In reteaua Iulius Mall, Sephora este prezenta la Cluj-Napoca si Suceava, iar in curand si la Timisoara.

Motivi se adreseaza, in principal, tinerelor preocupate de ultimele tendinte in materie de moda. Prezent in 40 de tari, in peste 350 de orase, brandul italian este unul dintre cei mai mari retaileri de imbracaminte din lume. In Romania, Motivi are deschise 16 magazine, printre care la Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava.

ECCO va inaugura la Palas cel de-al 13-lea magazin din Romania si, totodata, primul amenajat conform noului concept ECCO Unity. Scopul principal al acestui format este sa atraga un spectru cat mai larg de vizitatori in cautare de incaltaminte confortabila si de calitate. ECCO s-a infiintat in anul 1963, in Danemarca si in prezent se afla in top 3 al celor mai mari producatori de incaltaminte din lume, cu vanzari de 20 de milioane de perechi, in peste 5.500 de locatii, dintre care 1.000 de magazine monobrand, in mai mult de 90 de tari din lume. In mall-urile Iulius, produsele ECCO se gasesc la Timisoara si Cluj-Napoca.

Printre brandurile care vor fi prezente la Palas se mai numara H&M, Tommy Hilfiger, New Yorker, C&A, Stefanel, New Look, Tosca Blu, Il Passo, Hervis Sports, L’Occitane, Oodji, Intersport, Auchan, KFC Drive Thru etc.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri