Averea lui Liviu Tudor (foto), cel mai mare proprietar roman de birouri, a scazut de la 100 la 80-85 de milioane de euro. Tudor detine, prin intermediul companiei Genesis Development, o suprafata de 130.000 mp de spatii de birouri, in nordul si vestul Bucurestiului.

In 2010, averea lui Iulian Dascalu, proprietarul mall-urilor Iulius Mall din Suceava, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, era estimata la 120 de milioane de euro, Dascalu clasandu-se pe locul 46 in topul celor mai bogati romani, realizat de Forbes Romania.

Anul acesta, Iulian Dascalu a urcat pe locul 44, insa averea sa a scazut pana la 90-100 de milioane de euro. O crestere ar putea veni anul viitor, dupa inaugurarea proiectului Palas Iasi. [Citeste aici un interviu cu regele mall-urilor]

Citeste si:

In primavara, Liviu Tudor a lansat, impreuna cu Iulian Dasca si Ion Tiriac, Patronatul Proprietarilor de Cladiri din Romania (RABO), in care vor in care vrea sa atraga 20 de proprietari, cu un portofoliu de cladiri in valoare de 100 de miliarde de euro la nivel global.

Recent, RABO a lansa primul program educational de facility management din Romania, pretul cursurilor ajungand la 1.200 euro plus TVA.