Ancora principala a centrului comercial este hypermarketul Auchan, care, in calitate de co-proprietar, se deschide pentru prima oara in Constanta pe o suprafata totala de 16.000 mp, ce il transforma in cel mai mare operator de acest fel din oras. In propunerea Krammer & Wagner pentru mixul de chiriasi s-a avut in vedere acoperirea tuturor domeniilor de activitate si atragerea celor mai cunoscuti retaileri romani si internationali cu suprafete mari: Peek & Cloppenburg, Zara, H&M, C&A, Deichmann, dm, Diverta, Domo, Flanco, Hervis, Humanic, Intersport, Kenvelo, Koton, Leonardo, New Yorker, New Look, Pure, Sephora, Smyk, Takko, Toyplex, Zoomania.

Echipa Krammer & Wagner se mandreste cu faptul ca, odata cu lansarea Maritimo Shopping Center, constantenii se vor putea bucura de magazine deschise pentru prima oara in orasul lor. Cu aceasta ocazie, Peek & Cloppenburg isi va pune la dispozitie produsele, pentru prima oara in afara Bucurestiului, pe o suprafata generoasa de 3.000 mp. Si nu numai: pentru prima oara pe piata din Constanta se gasesc alte branduri celebre - C&A, Deichmann, H&M, Hervis, Humanic, Killtec, New Look, Massimo Dutti, New Yorker, Smyk sau Zoomania.

Brandul de cosmetice Inglot din Polonia, cu peste 250 de magazine deschise in lume, va lansa, in premiera pentru Romania, primul sau magazin, iar brandul italian de fashion Navigare, va opera, de asemenea, pentru prima data in tara noastra.

Krammer & Wagner a negociat contracte care transforma Maritimo Shopping Center intr-una din cele mai atractive zone de entertainment din Constanta. Cand nu merg la film – Cinema City opereaza 8 sali de cinema in cadrul Maritimo Shopping Center - locuitorii orasului isi pot incerca norocul la casino, squash, billiard sau se pot relaxa in food court sau la cafenele. Si sportul este important, de aceea doritorii isi vor putea face abonamente la Pure Health & Fitness, ce le ofera o suprafata generoasa de 1.600 mp.

Succesul echipei Krammer & Wagner nu este surprinzator, daca tinem cont de faptul ca beneficiaza de o experienta de peste 20 de ani si are la activ peste 600.000 mp inchiriati, dintre care peste 100.000 mp doar in Romania.Cu peste 50 de mall-uri si parcuri de retail dezvoltate pana in prezent, Krammer & Wagner este lider de piata in Austria si are birouri deschise si in Bosnia Hertegovina, Croatia, Slovacia, Serbia si Romania.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.krammer-wagner.ro.