Imagini cu produse ale H&M ori Procter&Gamble, foarte multe fotografii si reviste. Acestea sunt cateva dintre lucrurile pe care le poti vedea in sediul agentiei de relatii publice 2active PR aflat in zona Pietei Spania din Capitala.
Cei 18 angajati ai 2activePR lucreaza intr-o casa cu doua etaje (subsol, etaj si mansarda) si ocupa o suprafata de 280 de metri patrati. Cladirea are doi chiriasi: 2activePR si compania de design interior Disegno.

“Ne-am dorit sa avem sediul intr-o casa si nu intr-o cladire de birouri. Farmecul mansardei, spatiile de depozitare existente si gradina au fost un factori decisiv in alegerea spatiului. Este o cladire cu personalitate, construita trainic de un arhitect german in 1940. Trebuie sa spun si ca numele strazii (n.red. Viitorului) ne-a inspirat”, afirma Corina Barladeanu (foto), director general si cea care a fondat compania in urma cu 11 ani.

Agentia se afla in casa de langa Piata Spaniei din 2009 si contractul de inchiriere a fost semnat pentru cinci ani.

Cladirea are o sala de mese, doua sali de sedinta, iar raportul de spatii deschise versus spatii inchise este aproximativ egal. Pe de alta parte, locurile de parcarea sunt cele aflate in fata casei.

"Intr-adevar, parcarea poate ridica probleme, ca urmare in ultima vreme ne-am orientat spre mijloace de transport mai ecologice (biciclete) pastrand spatiile de parcare pentru oaspeti”, explica Barladeanu.

Agentia de comunicare 2activePR a fost infiintata in anul 2000 si a avut o cifra de afaceri de aproximativ 730.000 de euro in 2010.

In urma cu doi ani a devenit partener afiliat al retelei internationale Fleishman-Hillard in Romania. Aceasta face parte din Omnicom, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare la nivel mondial si opereaza in America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Sud si America Latina.

2activePR a lucrat de-a lungul anilor pentru clienti precum Adidas, Adobe, Albalact, Anchor Grup, British Airways, Coty, GlaxoSmithKline Consumer HealthCare, H&M, Holcim, Labormed, Perdon Ricard, Philips, Procter&Gamble, Residance Hotels, Romstal, Synevo, Timisoreana, Ursus si Villeroy&Boch.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri