Miliardarul Dinu Patriciu, considerat cel mai bogat roman, detine un portofoliu imobiliar estimat la un miliard de euro. Circa 35% dintre proprietati se afla in Romania, iar de administrarea lor se ocupa David Hayward si Ioana Momiceanu.
Circa 35% din proprietatile lui Dinu Patriciu se afla in Romania, in timp ce in Germania se gasesc restul de 65%. In Romania, miliardarul detine o suprafata de aproape 85.000 metri patrati de spatii de birouri, cu un grad mediu de neocupare de 15%.

Proprietatile din Romania sunt The Lakeview (in parteneriat cu AIG Lincoln), Cubic Center, Romana Offices, Banu Antonache Offices (sau Floreasca Business Center), Cascade Offices, Evo Center, Adevarul Editorial si Print si Baneasa Business Center, in aceasta din urma avand sediul si compania DPGS.

Afacerile imobiliare pe plan local sunt coordonate de David Hayward (foto), director general al Dinu Patriciu Global Services (DPGS) in Romania, companie care administreaza proprietatile miliardarului detinute prin intermediul Dinu Patriciu Global Properties (DPGP).

Hayward are 34 de ani si a lucrat timp de sapte ani in cadrul bancii americane Morgan Stanley, unde a ocupat functia de director al departamentului de investii imobiliare in Europa. El s-a mutat in Romania in 2007 si s-a alaturat echipei DPGS in 2008.

Alaturi de David Hayward, un alt om cheie in echipa lui Dinu Patriciu este Ioana Momiceanu, fosta sefa a companiei de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate.

Citeste aici un interviu cu David Hayward si Ioana Momiceanu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri