Immofinanz, cel mai mare investitor imobiliar, asteapta venituri de 6 milioane de euro in primul an pentru Maritimo Shopping Center, deschis vineri in Constanta.
Chiria medie pentru centrul comercial este de 13-15 euro/mp lunar, exceptand hipermarketul Auchan, care este co-proprietar al celor 16.000 mp ocupati.

Comparativ, penultimul proiect de retail inaugurat de Immofinant in Romania este Gold Plaza din Baia Mare. Aici, chiria medie pe metru patrat pentru magazinele din Gold Plaza este mai putin de 10 euro/luna, in contextul in care nivelul veniturilor incasate se va ridica la 3,5 milioane de euro pe an.

Printre cei mai importanti chiriasi ai mall-ului de 97 milioane euro se numara hipermarketul Cora, cu o suprafata de vanzare de 4.500 mp, Cinema City, cu sase sali, precum si retailerii C&A, New Yorker, Deichmann, Takko, Leonardo, LC Waikiki, Domo, House of Art, San Francisco, Fox, Douglas, Centrofarm, Orsay, Best of Bowling si Kenvelo, Jeans Club.

De partea cealalta, printre cei mai importanti retaileri ai Maritimo Shopping Center din Constanta se numara grupul Inditex (4.500 mp) - cu marcile Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho si Massimo Dutti - H&M, C&A (1.800 mp), New Yorker (1.200 mp) Domo, Flanco, Humanic, Takko sau Pure Health & Fitness.

[ Vezi cum arata Maritimo Shopping Center - cel mai recent proiect Immofinanz in Romania ]

In plus, Immofinanz a incheiat un acord cu Peek&Cloppenburg, care va deschide al doilea magazin din Romania in primavara anului 2012, pe o suprafata de 2.600 de mp. Tot in 2012 isi va deschide portile si Cinema City.

Pe plan local, fondul austriac Immofinanz mai detine centrele comerciale Polus Center (Cluj-Napoca), Euromall (Pitesti) si Armonia Center (Arad), precum si mai multe cladiri de birouri si parcuri industriale, fiind cel mai puternic investitor din piata imobiliara romaneasca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri