Dl. Ibrahim PAKSOY este noul Chief Executive Officer al Anchor Grup. Functia de Chief Financial Officer, detinuta de catre dl. PAKSOY in cadrul Anchor Grup pana la promovarea sa in noua functie, a fost preluata de catre dl. Ali CAPA.

Anchor Grup detine in Bucuresti doua centre comerciale, Bucuresti Mall si Plaza Romania.

Sunt onorat de numirea mea in functia de Chief Executive Officer al Anchor Grup. Compania noastra a deschis noi drumuri pe piata romaneasca. Vom continua in aceasta directie si vom construi in Romania noi proiecte, implementand pe piata romaneasca un nou concept, acela de , declara dl. Ibrahim PAKSOY.

La sfarsitul lunii septembrie 2006, va fi inaugurata Anchor Plaza - una dintre cele mai mari cladiri de birouri de lux din Bucuresti. Construita in imediata vecinatate a centrului comercial Plaza Romania, ce ofera vizitatorilor sai o mare varietate de produse din domeniul alimentar, vestimentar si de divertisment, noua cladire de birouri de lux Anchor Plaza va avea 13 etaje, fiind intinsa pe o suprafata de 30,000 de metri patrati GLA.

De asemenea, as dori sa anunt ca Anchor Grup isi va folosi experienta acumulata prin extinderea si in alte domenii ale pietei imobiliare din Romania. Astfel, in prima jumatate a anului 2006 vom incepe construirea de centre rezidentiale. Situat in imediata apropiere a centrului comercial Bucuresti Mall, noul centru rezidential va oferi locuitorilor Bucurestiului peste 500 de apartamente, cu o multime de facilitati moderne.

Aceste noi proiecte vor aduce un nou trend pe piata cartierelor rezidentiale din Romania si vor oferi un nou aspect Bucurestiului, declara noul director general al Anchor Grup, dl. Ibrahim PAKSOY.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si