Fondul de investitii DEGI a relansat Iris Shopping Center din cartierul bucurestean Titan in urma unor investitii de aproximativ 10 milioane de euro, directionate catre modernizarea centrului comercial si adaptarea acestuia la cerintele consumatorilor.
Conceptul a fost inspirat de la ancorele existente in centru, Auchan – care opereaza cea mai mare unitate din Romania – C&A, Deichmann si Sprider Stores, toti retaileri cu o dinamica mare a deschiderilor in ultimii ani pe piata din Romania.

In ultimile luni, in cadrul centrului au avut loc ample lucrari de modernizare (interioare si exterioare), precum si extinderea mixului de chiriasi. Aleile comerciale au fost reconfigurate astfel incat sa permita un spatiu mai amplu pentru cresterea traficului, precum si sa ofere o mai mare vizibilitate magazinelor.

Alte schimbari au vizat extinderea suprafetelor de vanzare a unor magazine, precum si un nou design al cailor de acces catre Auchan. Centrul se va deschide sub noua pozitionare in data de 4 noiembrie, cu peste 25 de magazine. Finisarile tuturor elementelor noi de constructie si design vor fi finalizate pana in primavara anului 2012.

“Am suplimentat investitia in aceasta proprietate pentru ca avem incredere in potentialul acestui centru si dezvoltarii partii de est a Bucurestiului. Beneficiem de amplasarea la numai 2-3 minute distanta de Autostrada Soarelui, in vreme ce catchmentul centrului este peste 740.000 oameni. Zona Titan va continua sa se dezvolte in urmatorii ani, iar noi tintim sa devenim cel mai important pol de cumparaturi din estul Bucurestiului, continuand sa ne adaptam si imbunatatim pentru a veni in intampinarea nevoilor si cerintelor consumatorilor nostri”, a declarat Harald Floer, director de fond in cadrul Aberdeen immobilien KAG.

Iris Titan Shopping Center este una dintre cele mai importante proprietati din portofoliul DEGI din Romania. companie detinuta de Aberdeen Immobilien KAG.

Centrul comercial din cartierul Titan dispune si de un hipermarket Auchan de 16.000mp.

“Auchan Titan este cel mai mare hypermarket din Romania, cu o suprafata de vazare de 16.000 mp, 90 de case de marcat si peste 1 milion de vizitatori lunar si suntem convinsi ca toate aceste evolutii importante la nivelul centrului comercial vor fi bine apreciate de catre clientii nostri”, a declarat Patrick Espasa, Director General Auchan Romania.

Iris Shopping Center are o suprafata inchiriabila de 51.650 mp, este situat in zona Titan si a fost dezvoltat de Avrig 35. Proiectul a fost vandut catre Deutsche Gesellschaft fur Immobilienfonds (DEGI) in iunie 2008 si face parte in prezent din portofoliul Aberdeen Immobilien. Centrul comercial are peste 50 de magazine si ancore precum Domo, Sprider, Takko, Reno, Adidas Outlet si recent anuntatele C&A si Deichmann.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri