Omul de afaceri Iulian Dascalu, proprietarul retelei de mall-uri Iulius Group, a investit deja 180 de milioane de euro in complexul Palas Iasi si mai are de investit circa 80 de milioane de euro pana in primavara anului viitor, cand proiectul va fi inaugurat.

Proiectul Palas Iasi este inchiriat in prezent in proportie de 80% si, potrivit estimarilor lui Iulian Dascalu, la deschidere va fi 98% ocupat. Printre chiriasii centrului comercial se numara Auchan, H&M si Inditex (n.red.: proprietarul Zara), precum si un cinema cu zece sali, operat de Village Cinemas.

Inaugurarea Palas a fost amanata pentru primavara anului viitor, din cauza zonei istorice in care proiectul este dezvoltat si care a ingreunat lucrarile de constructie. Pana in prezent, Dascalu a investit 180 de milioane de euro in Palas Iasi, investitia totala ridicandu-se la 260 de milioane de euro.

Din aceasta suma, 73 de milioane de euro au fost investiti in parcarea subterana, cea mai mare din Romania, care cuprinde 2.500 de locuri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Brandul de cosmetice NYX a deschis primul magazin din Moldova