Google a deschis un nou birou in Los Angeles, cu o suprafata de circa 9.200 mp. In acest sediul lucreaza echipele de ingineri si cele de vanzari si publicitate din America de Nord.
Primul birou al Google in Los Angeles a fost deschis in anul 2003. Noul sediu, inaugurat recent, are o suprafata de 9.200 mp si gazduieste echipele de ingineri, de vanzari si de publicitate din America de Nord.

Biroul din Los Angeles a fost proiectat de arhitectul Frank Gehry, cunoscut pentru cladirea Walt Disney Concert Hall, scrie porhomme.com.

La inceputul acestui an, Google si-a deschis un birou in Londra, cu o suprafata de circa 3.700 mp, care include o sala de gimnastica, un centru spa si un restaurant.

Mai mult, la sfarsitul anului trecut, gigantul Google a cumparat cladirea din New York in care are sediul, valoarea tranzactiei fiind estimata la circa 1,9 miliarde de dolari.

Sursa foto: Google
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri