Colliers a inchiriat 850 de spatii pentru Mic.ro

Compania de consultanta imobiliara Colliers, liderul pietei de profil dupa afacerile din 2010, a intermediat inchirierea a 850 de spatii pentru lantul de magazine Mic.ro, controlat de miliardarul Dinu Patriciu.

Sectorul de retail a reprezentat una din cele mai importante surse de venit pentru Colliers in acest an, spune Ilinca Paun, managing director al companiei, iar 60% din veniturile departamentului au fost aduse de lantul de magazine Mic.ro, pentru care Colliers a fost agent exclusiv de inchiriere.

“Am alocat o echipa de 15 oameni pentru Mic.ro, care a lucrat exclusiv in gasirea de spatii in Bucuresti si tara, ocupandu-se cu negocierea si managementul procesului de expansiune pentru 850 de locatii, dintre care peste 300 sunt in Capitala”, a declarat Ilinca Paun.

Planurile de dezvoltare ale retelei Mic.ro vizeaza un numar total de 2.000 de unitati fixe si 750 mobile, potrivit declaratiilor recente ale companiei Mercadia.

Grupul Mercadia detine Mic.ro, Macro si MiniMax Discount, casele de pariuri Bet Cafe Arena, BioGood (magazine cu produse bio), precum si restaurantele Heritage si Madame Pogany's din Bucuresti. Investitiile Mercadia de pana acum se ridica la 60 milioane de euro.

Mic.ro Retail, parte a grupului Mercadia Holland BV, a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de 51,3 milioane de lei (circa 12,2 mil. euro) si pierderi de 50,3 milioane de lei (11,9 mil. euro), potrivit informatiilor de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Citeste aici un interviu cu Ilinca Paun, sefa Colliers.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri