Centrul comercial Mega Mall va fi construit pe fosta platforma industriala Electroaparataj, in apropierea stadionului National Arena, din Bucuresti. Constructia proiectului va incepe in primavara anului viitor, dupa ce recent a fost semnat contractul de inchiriere cu lantul francez de hipermarketuri Carrefour.

"Constructia Mega Mall este programata pentru primavara anului viitor. Hipermarketul este o ancora importanta in factorul de decizie pentru inceperea lucrarilor", a spus Ilinca Paun, managing director al companiei de consultanta imobiliara Colliers, care se ocupa, alaturi de DTZ Echinox, de inchirierea Mega Mall.

Potrivit surselor din piata imobiliara, hipermarketul din Mega Mall va fi o unitate Carrefour, insa Colliers dezmite aceasta informatie.

Citeste si:

Consultantii Colliers si DTZ Echinox au fost desemnati in luna martie agenti co-exclusivi de inchiriere pentru Mega Mall, data inceperii constructiei depinzand de gradul de preinchiriere.

Proiectul va avea o suprafata inchiriabila de 70.000 mp si 3.000 de locuri de parcare, deschiderea fiind planificata pentru 2014, potrivit paginii web a dezvoltatorului Real4You.