Danieli Engineering, unul dintre cei mai mari producatori de masini si echipamente pentru industria metalurgica, va inaugura in luna ianuarie din 2012 un punct de lucru in United Business Center, componenta office a ansamblului urbanistic multifunctional Palas din centrul Iasului.
Biroul de proiectare, parte a concernului italian Danieli Group va functiona ca Divizie Electrica si de Automatizari si se va desfasura pe o suprafata de 750 mp, compania inchiriind complet etajul trei al cladiri United Business Center 2.

In spatiu vor lucra 80 de angajati, majoritatea ingineri si tineri absolventi, compania Danieli Engineering desfasurand in acest sens un parteneriat cu Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi.

Danieli Group se afla in topul celor mai mari trei furnizori mondiali de instalatii tehnologice, otelarii si producatori de materiale neferoase pentru sisteme si echipamente destinate industriei metalurgice.

Totodata, compania este lider mondial in domeniul mini-fabricilor, al uzinelor de turnare si laminare a produselor de lungimi mari si se numara printre cei mai avansati in sectoarele de minereu de fier si laminate plate.

Grupul Danieli, infiintat in Italia, in 1914, are in prezent peste 20.000 de angajati in toata lumea. In Romania, Danieli Engineering are doua puncte de lucru, la Cluj-Napoca si Galati.

Compania Iulius Group dezvolta in centrul Iasului ansamblul arhitectural multifunctional Palas, care cuprinde - pe langa componentele de comercial, hotelier, rezidential, entertainment - si trei cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 20.000 mp inchiriabili, reunite sub denumirea United Business Center.

Printre chiriasii care au deschise sedii la Palas se numara companii precum Amazon Romania, Endava, Groupama Asigurari, Raiffeisen Bank, Volksbank, Travel Tech, Bentley Systems, Centrul Medical Arcadia,cafeneaua Papillon etc.

Ansamblul urbanistic Palas va fi inaugurat in luna aprilie 2012.

Iulius Group este cel mai mare dezvoltator si operator autohton de centre comerciale de tip mall. Compania detine o retea de patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava) si ansamblul Palas Iasi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri