Imi place lumina din cladirea aceasta. Este construita ca un sarpe, cu ferestre mari, astfel incat sa fie cat mai multa lumina naturala. Totul este ecologic, spatios”, spune Radu Apostolescu, vicepresedinte al companiei.

eMag s-a mutat in Swan Office & Technology Park la inceputul lunii octombrie, prin inchirierea a 2.700 de metri patrati. Chiria, spune Apostolescu, este putin mai mare decat fostul sediu din Crangasi, dar merita intrucat se pot extinde si in viitor. “Putem sa crestem efectivul de angajati, lejer, cu 15-20%, fara sa inchiriem spatiu in plus”.

Swan Office & Technology Park este cea mai recenta "cladire verde" livrata pe piata in 2011. Cladirea a obtinut recent calificativul “Foarte bun” in procesul de certificare BREEAM, cea mai utilizata metoda de evaluare a cladirilor din perspectiva impactului asupra mediului inconjurator.

In cladire sunt gazduite toate departamentele companiei, exceptand service-ul si logistica: echipa de management, IT-ul, call center-ul, vanzarile online, achizitii, HR, financiar, marketing.

Angajatii eMag au masa de pranz subventionata

Printre facilitatile oferite angajatilor eMag se numara o zona ampla de relaxare, transport asigurat din cinci in cinci minute de la Pipera, masa de pranz gratuita, precum si fructe si bauturi “la discretie”.

Citeste si:

Oficialii companiei au spus ca mesajele marilor antreprenori mondiali din industria IT si online sunt alese astfel incat sa se potriveasca cu scopurile si dezideratele propriei companii. Printre ele se numara “Odata ce ai crescut de la 10 oameni la 100, deja nu mai stii cine sunt toti. Asa ca de la acest stadiu, ai putea la fel de bine sa continui sa cresti, pentru a avea avantajul marimii” – Sergey Brin, co-fondator Google, sau “Toti simtim ca acum este momentul in care schimbam viitorul” – Steve Jobs, co-fondator Apple.

In prima jumatate a anului, vanzarile eMag au crescut cu 52%, ajungand la 62 milioane de euro. Reprezentantii companiei isi mentin obiectivul de 150 de milioane de euro pentru intreg anul 2011, ceea ce reprezinta o crestere de 50% fata de 2010.

Principalii concurenti ai eMag sunt Altex, Domo, precum si PCFun.ro, Cel.ro sau PCGarage.ro. eMag are actionariat comun cu Flanco.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Cum vi se par noile birouri eMag? Comentati mai jos.