Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI), care a format un joint venture cu firmele Benevo Capital si CD Capital pentru a dezvolta centrul comercial Victoria City Center, a platit 5 milioane de euro in schimbul a 50% din actiunile companiei dezvoltatoare.
NEPI a depus 5 milioane de euro intr-un cont escrow pentru a primi 50% din actiunile companiei AXA CD Real Estate, care dezvolta mall-ul Victoria City Center, amplasat in Bucurestii.

Noi, in apropiere de statia de metrou Pajura, reiese dintr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Terenul pe care urmeaza sa fie construit mall-ul de 56.000 mp apartine companiei AXA CD Real Estate, prin intermediul firmei Vic Vicy, se mai specifica in anuntul NEPI.

Proiectul de dezvoltare va fi supus asociatiilor companiei dezvoltatoare pe data de 20 decembrie, iar daca planul nu este aprobat, cele 50% din actiunile AXA CD Real Estate vor fi returnate vanzatorilor, iar NEPI isi va primi banii inapoi.

NEPI, Benevo Capital si CD Capital au format un joint venture pentru a dezvolta centrul comercial Victoria City Center, acordul fiind semnat pe 15 noiembrie, dupa ce discutiile au inceput in luna martie.

Victoria City Center va include o zona cu restaurante, cu o suprafata de 4.500 mp, prima de aceasta dimensiune din Bucuresti, si peste de 32.000 mp cuprinzand chiriasi locali si internationali din domeniul fashion si sectoare similare. Alti chiriasii vor fi din domeniul sportului, electrocasnicelor, decoratiuni, sanatate si frumusete, la care se adauga o zona de divertisment de 8.000 mp cu cinematograf, restaurante, baruri si un club de sport.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri