NEPI a depus 5 milioane de euro intr-un cont escrow pentru a primi 50% din actiunile companiei AXA CD Real Estate, care dezvolta mall-ul Victoria City Center, amplasat in Bucurestii.

Noi, in apropiere de statia de metrou Pajura, reiese dintr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Terenul pe care urmeaza sa fie construit mall-ul de 56.000 mp apartine companiei AXA CD Real Estate, prin intermediul firmei Vic Vicy, se mai specifica in anuntul NEPI.

Proiectul de dezvoltare va fi supus asociatiilor companiei dezvoltatoare pe data de 20 decembrie, iar daca planul nu este aprobat, cele 50% din actiunile AXA CD Real Estate vor fi returnate vanzatorilor, iar NEPI isi va primi banii inapoi.

Citeste si:

NEPI, Benevo Capital si CD Capital au format un joint venture pentru a dezvolta centrul comercial Victoria City Center, acordul fiind semnat pe 15 noiembrie, dupa ce discutiile au inceput in luna martie.

Victoria City Center va include o zona cu restaurante, cu o suprafata de 4.500 mp, prima de aceasta dimensiune din Bucuresti, si peste de 32.000 mp cuprinzand chiriasi locali si internationali din domeniul fashion si sectoare similare. Alti chiriasii vor fi din domeniul sportului, electrocasnicelor, decoratiuni, sanatate si frumusete, la care se adauga o zona de divertisment de 8.000 mp cu cinematograf, restaurante, baruri si un club de sport.