Poalim Real Estate, un fond israelian de investitii, a inceput constructia unui mall in Constanta, informeaza publicatia online din Israel Globes. Valoarea estimata a investitiei depaseste 40 milioane euro, iar finalizarea constructiei este programata pentru luna mai a anului 2007.

Noul Mall din Constanta va avea o suprafata de aproximativ 55.000 metri patrati, dintre care 35.000 de metri patrati reprezinta spatiul care va fi destinat inchirierii, iar totodata, complexul va beneficia de 1.000 de locuri de parcare.

Vicepresedintele grupului Poalim Real Estate, Amir Avis, a declarat ca acest complex comercial de la Constanta este cel mai important dintre cele 13 proiecte pe care compania israeliana le are in desfasurare.

Potrivit acestuia, mai multe lanturi internationale care sunt deja prezente la noi in tara, printre care Zara, Marks and Spencer, McDonalds sau Kentucky Fried Chicken, si-au manifestat interesul de a fi prezenti in Constanta Mall.

Poalim Real Estate este unul din cele mai importante fonduri private de investitii din Israel acesta fiind axat indeosebi pe domeniul imobiliar din Israel si Europa de Est.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri