Centrul comercial Baneasa Shopping City, dezvoltat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu in nordul Bucurestiului, isi va schimba conducerea la sfarsitul acestui an. Ali Ergun Ergen, cel care a fost CEO timp de sase ani, va fi inlocuit de Georgios Argentopulos, membru in Consiliului de Administratie al Baneasa Developments si fost manager in cadrul Romtelecom.
Dupa o perioada de sase ani in care Ali Ergun Ergen (foto sus), CEO al Baneasa Developments, a coordonat operatiunile Baneasa Shopping City , el se va retrage din pozitia executiva la sfarsitul acestui an si va fi inlocuit de Georgios Argentopulos (foto jos), membru al Consiliului de Administratie al Baneasa Developments, a anuntat proprietarul mall-ului.


Transferul efectiv al atributiilor executive este programat pentru luna ianuarie 2012, moment de la care Ali Ergun Ergen isi va continua cooperarea cu Baneasa Developments in calitate de consilier si, de asemenea, va putea da curs altor oportunitati profesionale, se arata in comunicatul Baneasa Shopping City.

“Prin rolul consultativ pe care mi-l voi asuma in urmatoarea perioada alaturi de companie voi continua sa imi aduc contributia la rezultatele extraordinare ale mall-ului si sunt sigur ca alaturi de George Argentopulos, care a fost implicat activ alaturi de mine in activitatea companiei in ultimii ani, intrega echipa Baneasa Shopping City va continua sa demonstreze ca mai bine e posibil in continuare“ , a spus Ali Ergun Ergen .

Baneasa Shopping City a afisat anul trecut venituri de 29,9 milioane de euro si un profit de 0,22 milioane de euro. Centrul comercial Baneasa Shopping City este parte integrata a Zonei Comerciale Baneasa, un parc de retail de 450.000 mp, care include: IKEA, Carrefour, Metro, Bricostore si Mobexpert.

Mall-ul a fost inaugurat in aprilie 2008, iar printre chiriasii sai se numara: Zara, Peek & Cloppenburg, H&M, GAP, Debenhams, Adidas, Collective, Swarovski, Douglas, Esprit, Calvin Klein Jeans, Diesel, Promod, Mango, Parfois, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Cacharel, Lacoste, Marks & Spencer si Tommy Hilfiger.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri