Dedeman, cel mai mare retailer roman si liderul pietei de bricolaj, a cumparat un teren de 3,5 ha in Constanta, langa centrul comercial TOM in valoare de circa 6 milioane euro, a anuntat compania de consultanta imobiliara Colliers International, care a intermediat tranzactia.
Pe finalul unui an cu cinci inaugurari de magazine si cel putin tot atatea terenuri cumparate, Dedeman si-a asigurat locatia pentru al doilea magazin in Constanta.

Dedeman a platit aproximativ 6 milioane euro pe teren si a inceput deja lucrarile la constructia magazinului, planificat pentru deschidere la inceputul anului viitor.

Terenul este situat in partea de Nord a orasului, pe Bulevardul Tomis, in apropierea centrului comercial TOM in care opereaza Carrefour si Bricostore.

“Zona din jurul centrului TOM are toate premisele pentru a se dezvolta ca schema dominanta din Constanta pe segmentul de retail. Decathlon si Selgros au deja in constructie magazinele in incinta complexului, in timp ce Kika a anuntat ca va demara in cel mai scurt timp lucrarile pe terenul achizitionat cu cativa ani in urma", explica Sinziana Oprea, consultant in cadrul diviziei de terenuri al Colliers International.

Dedeman, liderul pietei de bricolaj in Romania, ramane in topul celor mai dinamici retaileri si in acest an, in care a fost de departe printre cei mai activi cumparatori de terenuri. Deoarece pietele nu sunt inca saturate pentru acest tip de spatii, orasele cu o populatie mai mare de 50.000 locuitori raman inca tinta retailerilor de tip big box, mai ales acolo unde competitia este inca scazuta.

Foto: agerpress

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri