Daiana Voicu a demisionat de la conducerea dezvoltatorului imobiliar Willbrook International, din motive personale, iar directorul operational, George Ispas, va asigura conducerea interimara a operatiunilor companiei britanice in Romania, potrivit Mediafax.

Anuntul a fost facut de companie, printr-un comunicat.

"Din cauza conditiilor economice ne-am reorientat spre alt segment de piata. Prin intermediul firmei Carlyle Properties, pe care am preluat-o in totalitate, si ca management si ca actiuni, ma voi ocupa de administrarea de imobile finalizate", a declarat Daiana Voicu agentiei Mediafax.

Ea aratat ca administrarea de imobile este o industrie corelata intr-o masura mai mare cu piata actuala, aflata in stagnare.

"Nu se preconizeaza inceperea de proiecte noi si de aceea ne vom concentra pe administrarea de proiecte de toate tipurile, respectiv birouri, de retail, rezidentiale", a adaugat Daiana.

Carlyle administra in exclusivitate portofoliul Willbrook de pe piata locala si va incepe sa asigure astfel de servicii si pentru alte proiecte imobiliare.

Willbrook International este prezenta in Romania din 1998. Compania a investit deja peste 500 de milioane de euro in proiecte comerciale si rezidentiale precum ansamblul rezidential Oxford Gardens, centrul de afaceri si conferinte Willbrook Platinum, Cathedral Plaza, Green Gate, Zenith, Grace Garden, Rose Garden, North Star, Willbrook International Headquarters din Bucuresti, precum si Tomis Mall (Constanta) si Vila Maria (Sinaia).

Compania, parte a grupului Miller Global International, controlat de familia Ofer din Israel, mai opereaza in Bulgaria, Turcia si Georgia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si