Omul de afaceri Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de birouri, care detine, prin intermediul companiei Genesis Development circa 130.000 mp de spatii, si-a cumparat o vila istorica pe bulevardul Kiseleff din Bucuresti, pentru aproximativ 5 milioane de euro, scrie CanCan.
Anterior, Liviu Tudor locuia intr-o casa destul de mica, pe strada Herastrau, potrivit publicatiei CanCan. De asemenea, el detine o casa la Menton, in sudul Frantei. Liviu Tudor are o avere estimata la 80-85 de milioane de euro, conform topului Forbes Romania.

Prin intermediul companiei Genesis Development, el detine parcurile de afaceri West Gate (amplasat in zona Militari) si Novo Park (zona Pipera), precum si ansamblul de locuinte West Gate Studio, printre companiile care au sediul in birourile sale aflandu-se P&G, Siemens, Accenture, Renault sau Citibank.

In plus, omul de afaceri mai are inca cinci proiecte imobiliare in dezvoltare, patru de birouri si unul rezidential. Valoarea investitiilor derulate in prezent se ridica la 35 de milioane de euro, iar gradul de ocupare al cladirilor de birouri deja finalizate este de 95%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri