Omul de afaceri Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de birouri, care detine, prin intermediul companiei Genesis Development circa 130.000 mp de spatii, si-a cumparat o vila istorica pe bulevardul Kiseleff din Bucuresti, pentru aproximativ 5 milioane de euro, scrie CanCan.

Anterior, Liviu Tudor locuia intr-o casa destul de mica, pe strada Herastrau, potrivit publicatiei CanCan. De asemenea, el detine o casa la Menton, in sudul Frantei. Liviu Tudor are o avere estimata la 80-85 de milioane de euro, conform topului Forbes Romania.

Prin intermediul companiei Genesis Development, el detine parcurile de afaceri West Gate (amplasat in zona Militari) si Novo Park (zona Pipera), precum si ansamblul de locuinte West Gate Studio, printre companiile care au sediul in birourile sale aflandu-se P&G, Siemens, Accenture, Renault sau Citibank.

In plus, omul de afaceri mai are inca cinci proiecte imobiliare in dezvoltare, patru de birouri si unul rezidential. Valoarea investitiilor derulate in prezent se ridica la 35 de milioane de euro, iar gradul de ocupare al cladirilor de birouri deja finalizate este de 95%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
5 previziuni economice pentru 2020