Primul C&A din Ramnicu Valcea se va deschide in primavara anului viitor in Family Center, centrul comercial atingand astfel un grad de ocupare de 100%.
Noul magazin C&A va ocupa o suprafata de 800 de mp in cadrul Family Center Ramnicu Valcea, oferind vizitatorilor propuneri vestimentare pentru toate categoriile de varsta, femei si barbati, precum si sectiuni speciale pentru persoanele care poarta marimi deosebite sau femei insarcinate.

“Family Center este un proiect dezvoltat pe un sigur nivel, ceea ce se traduce in avantaje pentru toti cei implicati. Constructia este simpla, fara elemente care cresc investitia, precum parcari subterane sau scari rulante. Estimam ca acest tip de dezvoltari vor continua sa fie cautate pentru urmatorii ani in Romania, in perspectiva climatului economic mai rezervat care se anunta in 2012”, a declarat Klaus Reisenauer, partener in cadrul Oasis Development.

Centrele comerciale Family Center dezvoltate de Oasis Development au avut o evolutie buna in 2011.

“Conceptul de Family Center a avut o evolutie foarte buna pe parcursul anului acesta, in conditiile unei piete de retail volatile si usor influentabile, urmand tendintele externe”, a adaugat Kurt Wagner, partener in cadrul Oasis Development, dezvoltator de retail.

Oasis Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de retail din Romania, si Real4You au inaugurat galeria comerciala Family Center din Ramnicu Valcea la inceputul anului 2011, in cadrul unei investitii de circa 7 milioane de euro.

Aflat in aceeasi incinta cu magazinul Kaufland din Ramnicu Valcea, Family Center are o suprafata totala construita de aproape 3.500 mp si propune valcenilor un mix de chiriasi format din nume importante precum Altex (electrocasnice), Deichmann (retailer de incaltaminte si accesorii), DM Drogherie, Carmolimp si Takko.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri