James Heyworth Dunne este noul coordonator al departamentului de investitii din Romania si SEE in cadrul CBRE, una din cele mai mari firme de servicii comerciale imobiliare din lume.
In cadrul companiei, James Heyworth Dunne va gestiona fondurile si serviciile imobiliare ale proprietarilor si dezvoltatorilor de proprietati comerciale, in conformitate cu strategia CBRE pentru Romania.

“O cunoastere aprofundata a tuturor claselor de investitii imobiliare din aproape fiecare piata principala din lume, sfaturi de investitie canalizate strict pe profilul si nevoile fiecarui client, dar si inteligenta de piata si cercetarile analitice aprofundate sunt doar cateva din directiile pe care ne propunem sa le accentuam in urmatoarea etapa de dezvoltare”, a declarat James Heyworth Dunne, noul head of capital markets (coordonator al departamentului de investitii) din cadrul CBRE Romania.

James Heyworth Dunne are o experienta de 7 ani in cadrul CBRE Londra, timp in care si-a consolidat expertiza in cadrul departamentelor de evaluare, Central London Leasing si Central London Capital Markets. Mai mult decat atat, Dunne a obtinut calificarea RICS in 2005 si a condus tranzactii in cadrul biroului londonez in toata aceasta perioada.

Inainte de a deveni membru al biroului CBRE Bucuresti, James Heyworth Dunne a lucrat pentru managerul de fonduri de pensii, Lothbury Investment Management, gestionand active din Marea Britanie, care includeau supravegherea dezvoltarii unui centru comercial si managementul unui Business Park extins, din care faceau parte cladiri de birouri, siteuri logistice si anumite unitati de retail.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri