Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti primeste cererile pentru inscrierea dreptului de proprietate asupra imobilelor in cartea funciara pana la data de 23 decembrie, urmand ca activitatea sa fie reluata pe 16 ianuarie 2012, informeaza Mediafax.
"La Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti va fi implementat sistemul informatic e-terra care acum functioneaza in restul judetelor din tara. Bucurestiul va fi integrat in acest sistem in perioada decembrie 2011-ianuarie 2012. Astfel, cererile pentru prima intabulare a imobilelor vor fi primite pana la data de 19 decembrie, iar cele pentru inscrierea dreptului de proprietate (tranzactii) pana la data de 23 decembrie 2011", se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Cadastru si Proprietate Imobiliara.

Oficiul isi va relua activitatea normala pe data de 16 ianuarie 2012, toate lucrarile urmand sa fie solutionate pana pe data de 30 decembrie, iar eliberarea acestora sa se faca la termenul stabilit pentru fiecare lucrare in parte, in functie de tipul serviciului si tariful achitat (urgenta sau normal).


Foto: cadastrutopografieintabulare.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri