Anul 2006 va fi anul constructiilor in Romania. In prezent, optiunile in ceea ce priveste achizitia unei proprietati rezidentiale sunt inca reduse. In Bucuresti, ai, cel mai adesea, de ales intre un apartament intr-un bloc vechi si un apartament nou, dar scump, mult prea scump pentru buzunarele celor mai multi.

Insa, lucrurile tind sa se schimbe. S-au anuntat si vor continua sa se anunte noi ansambluri rezidentiale, care vor ridica standardul constructiilor actuale si vor oferi conditii decente de locuit, la preturi competitive.

Astfel, in multe parti din Bucuresti, considerate ca fiind lipsite de importanta din punct de vedere imobiliar pana acum (Dristor, Militari, Berceni, Calea Vacaresti, Colentina), se vor construi ansambluri de blocuri, cu design modern si in culori calde si prietenoase, care, practic, vor schimba imaginea acestor cartiere.

Citeste si:

Aceste proiecte imobiliare ofera spatii verzi pentru recreere, sali de gimnastica si fitness, spatii comerciale, securitatea perimetrului, parcare subterana si loc de depozitare.

Finisajele sunt de calitate si includ, cel mai adesea: parchet laminat sau din lemn, geamuri termopan, centrale de apartament, obiecte sanitare moderne, gresie si faianta de import.

Sursa: http://www.baniinostri.ro/stiri/article.php?ContentID=1029